Bodi Beauty Биле PH Интензивен антицелулитен крем за тяло 150 мл.

10.99 лв.

Клинични тестове, проведени от френска биотехнологична лаборатория Codif на съставката Pink Pepperslim™ доказват нейното антицелулитно и отслабващо действие – намалява обиколката на бедрата, ханша и талията с до 2,2 см!

Bodi Beauty Биле PH Интензивен антицелулитен крем за тяло 150 мл.

Артикул №: 50021

Производител: Bodi Beauty

– Бърза доставка в България до 2-3 работни дни
– Безплатна доставка за поръчки над 99 лева

 

Код: 50021 Категории: , , , , , , , , Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Описание

 Bodi Beauty Биле PH Интензивен антицелулитен крем за тяло 150 мл.

За Продукта

  • Биле PH Интензивен антицелулитен крем за тяло е специално създаден за интензивна атака на целулита в областта на талията, ханша, дупето и бедрата.
  • Основната активна съставка е Pink PepрerSlim™ – концентриранo масло от зърната на розов пипер, който е не само мощен (“изгарящ” мазнините продукт), но и ускорява циркулацията на кръвта и метаболизма на мастните клетки.
  • Съставката се добива от вид дърво, което расте в Бразилия и на остров Мадагаскар, известно със сладко-пиперливия аромат на лютивите си червени плодове, които се ползват и като подправка.
  • Клинични тестове, проведени от френска биотехнологична лаборатория Codif на съставката Pink Pepperslim™ доказват нейното антицелулитно и отслабващо действие – намалява обиколката на бедрата, ханша и талията с до 2,2 см!

Начин на употреба

  •  Кожа склонна към образуване на целулит.
  • Нанасяйте ежедневно, сутрин и вечер като интензивно масажирайте засегнатите от целулит участъци. Препоръчваме използването на Bodi Beauty Биле PH Интензивен антицелулитен крем за тяло в комбинация с Bodi Beauty Скраб за тяло антицелулитен с кафе и див кестен.

Съставки

  • Активни съставки: Pink PepperSlim™ се бори с упорития целулит в 3 посоки:
  • Намаляване размера на мастните депа (пре-липолитично действие) – превръща макронатрупванията от мазнини в микронатрупвания и ги подготвя за последващо разграждане. Pink Pepperslim™ ускорява значително метаболизма на клетките, без да причинява разширяване на кръвоносните съдове;
  • Разграждане на мазнините (Липолитично действие) – ускорява разграждането на мазнините до мастни киселини, които лесно се освобождават от организма. Способността на Pink PepperSlim™ да разгражда мазнините е 8 пъти по-голяма в сравнение с кофеина;
  • Ограничава складирането и образуването на мазнини в масните депа, блокира тяхното окрупняване и стимулира микроциркулацията. Като резултат тялото ви изгаря акумулираните мазнини.
  • Мощната формула съдържа още капсацинкофеин и растителни екстракти – съставки, които допълнително стимулират изгарянето на мастните натрупвания.

ОПАКОВКА

  • Туба 150 мл

 

Bodi Beauty

 

 

eBauMag.com  полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Go to Top